عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نورایلام، اولین نشریه شیمی دانشگاه پیام نور را منتشر کرد.
به گزارش ملکشاهی آنلاین، " دکتر سامی سجادی فر" عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام اولین نشریه شیمی دانشگاه پیام نور را منتشر کرد.
دکتر سجادی فر در گفتگو با ملکشاهی آنلاین، گفت: این نشریه Iranian Chemical Communication نام دارد و از سال 2013 انتشار آن از طریق آنلاین شروع شده و در واقع اولین نشریه تخصصی شیمی دانشگاه پیام نور کشور است.
وی اظهار کرد: این نشریه در کلیه گرایش های شیمی مقاله هایی که حاصل کارهای پژوهشی اساتید و دانشجویان و محققین سراسر کشور را می پذیرد و تا کنون مقالاتی از دیگر کشورهای جهان نیز دریافت و پذیرش کرده است. اداره کردن یک نشریه تخصصی بسیار کار حرفه ای و سختی است و وقت زیادی را می طلبد. این نشریه به زبان انگلیسی منتشر می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام درخصوص هدف از راه اندازی این نشریه گفت: یکی از مسائلی که همیشه مرا آزار می داد خروج ارز از کشور به خاطر چاپ مقالات محققین و اساتید دانشگاهی بوده و هست. راه اندازی یک سری نشریه یکی از رویاهای من بود که با راه اندازی این نشریه تخصصی تا حدودی به هدف خود رسیدم.
دکتر سجادی فر افزود: این نشریه متعلق به دانشگاه پیام نور بوده و کلیه هزینه های آن را دانشگاه پیام نور پرداخت می کند. البته تا کنون هزینه ی آنچنانی نداشته است. برای هر جلد حدود 6 تا 7 میلیون تومان هزینه دارد که هزینه بسیار پایینی است. این نشریه می تواند هزینه های مربوطه را تأمین کند.
سرپرست پارک علم و فناوری استان ایلام گفت: این نشریه از طریق پایگاه استنادی علوم جهان اسلام یعنی ISC پذیرش و سایت شده است.
وی تصریج کرد: نشریه ICC از طریق انلاین مقاله دریافت می کند و کلیه مراحل داوری های علمی و ادبی یعنی گرامری از طریق انلاین انجام می گیرد. این نشریه به صورت فصلنامه یعنی چهار جلد در سال بوده که تا کنون 8 جلد آن از طریق آنلاین و 2 جلد از طریق کاغذی چاپ شده است. محققین ایران می توانند از طریق وب سایت http://icc.journals.pnu.ac.ir آخرین نتایج پژوهش های خود در زمینه های مختلف شیمی را ارسال نمایند.
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور اذعان کرد: سیاستهای غلط حاکم بر وزارت علوم یکی از مهمترین وجه این جهت گیری توسط اساتید بوده است. پس از چهار دهه آموزش، پژوهش، فناوری و تکنولوژی و نهایتاً تجاری سازی حتی نام وزارت علوم به علوم، تحقیقات و فناوری تغییر یافت و سیاستهای در حال تدوین نیز خوشبختانه روندی بهتری پیدا کرده و هنوز جای چکش کاری و بهتر شدن دیده می شود. امیدواریم آرزوی چاپ مقاله ی آی اس آی تبدیل به یک مرض غیر قابل علاج نشه و نهادینه نشود.
دکتر سجادی فر در پایان گفت: با رویکردی جدید که در بدنه سیاست گذاری وزارت علوم دیده می شود خیلی امیدواریم تغییری جدی در ارزیابی اساتید دانشگاه جهت ارتقاء علمی و امتیازبندی ملاحظه شود و به این ترتیب این مریضی علاج شود. در واقع مهمترین هدفی که در راه اندازی این نشریه ما به دنبالش بوده ایم یکی ایجاد پایگاهی امن و مطمئن برای چاپ مقالات محققین ایرانی بوده است و اینکه ارز بی خودی از کشور خارج نشود و حتماً این نشریه در دراز مدت تبدیل به اعتباری نه تنها برای دانشگاه پیام نور بلکه برای جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.
منبع خبر: ملکشاهی انلاین
http://malekshahionline.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=4757:%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%88%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%85&catid=56:citynews&Itemid=2